Kentucky Fried Chicken släpper dejtingspel

0
111

Under åren har dating simulator tagit spelvärlden med storm, en har kunnat dejta allt från singelpappor till halv-man-halv-häst och det har inte bara varit romantiskt och härligt utan också väldigt roligt. Det är dags att göra rum för en ny kommande favorit, för nu slänger Kentucky Fried Chicken in sig i leken.

Snabbmatskedjan Kentucky Fried Chicken finns på få platser i Sverige, men finns över hela världen och har ett starkt fokus på just friterad kyckling, men snart kommer Colonel Sanders finnas i din dator. En dating simulator där spelaren är en matlagningsstudent och försöker dejta sin klasskamrat, Colonel Sanders. Enligt spelets beskrivning så kommer resan mot chansen att få vara Sanders affärspartner, eller något mer intimt, vara fylld av livsavgörande val som kommer påverka dina chanser på vänskap och kärlek. Men var försiktig! Dina val har riktiga konsekvenser med riktiga animerade karaktärers känslor som insats.

I Love You, Colonel Sanders! A Finger Lickin’ Good Dating Simulator, som spelet heter, ska enligt beskrivningen på Steam ha:

 • Nio älskvärda karaktärer
 • Ett hemligt slut
 • Hemliga recept
 • Matlagningsdueller
 • Dueller dueller
 • Elva örter och kryddor
 • En dejtbar Colonel Sanders
 • Samt mycket mer
  Kentucky Fried Chicken släpper dejtingspel 1
  Från Steam
  Kentucky Fried Chicken släpper dejtingspel 2
  Från Steam

  Kentucky Fried Chicken släpper dejtingspel 3
  Från Steam

Trailern till spelet har verkligen anime känsla och påminner om animen Food Wars som fokuserar på matlagningen i en skolmiljö också. Det finns rivaler, en bästa vän, en Corgi som är en professor och Sanders själv som både lagar mat och glider omkring i trailern.

Enligt Steam så släpps spelet den 24 September och vad resultatet blir återstår att se, om det är lika underhållande som beskrivningen och trailern så har vi mycket skoj att förvänta oss.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here