Många stora tillställningar och event har fått ställas in under 2020, på grund av den rådande pandemin. Med restriktioner har vissa parker, affärer och restauranger lyckats hålla öppet men varit svårare för större event, men L.A Comic Con hoppas ändra på detta.

L.A Comic Con är ett av de större konvent som sker år efter år, mängder av fans flödar till konventet och under rådande omständigheter verkar det som många andra event fått ställa in. Tills nyligen då datumet ändrats från vanliga oktober till december, 11-13 för att vara exakt.

De restriktioner och säkerhetsåtgärder, för att kunna ha det igång överhuvudtaget, är att de minskat hur många som dagligen kan vara på plats. Från förra årets 42 000 som max har det nu minskats till högst 13 500 under samma tak, samt så har de ökat hur mycket yta som finns tillgängligt. Genom att köpa upp hela konvent centret tillåts folk hålla mer avstånd till varandra, samt att hålla köpsstånden, autografköerna och scenen i olika hallar. Mask ska bäras utav alla, hela tiden, samt så har de skarpa rutiner för städning. Varje dag kommer alla ytor rengöras innan, under och efter dagens aktiviteter. Planen är att varje dag ska vara uppdelad i två fem timmars sessioner, där emellan kommer konventet rengöras för att sedan fortsätta. Hur det ska fungera att få ut människor och sen släppa in de ska bli intressant att se hur de löser.

L.A Comic Con har också infört ett digital pass, som gör det möjligt för de som inte kan eller vill vara där i person att vara med. Alla paneler kommer sändas live.

Än så länge verkar det inte finnas någon länk till att köpa biljetter, då de håller det öppet ifall myndigheterna inte tycker det går att genomföra eller karantänen i USA förvärras.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here