Ny trailer för The Last Of Us Part 2

0
51

Det kommande spelet The Last of Us Part 2 har dragit till sig en hel del uppmärksamhet den senaste veckan. Först läcks handlingen online, som skapat ilska hos många fans, och nu släpps en ny trailer.

För de som missat så kommer en uppföljare till Naughty Dogs postapokalyptiska The Last of Us, spelet från 2013 som har hyllats som det bästa tv-spelet någonsin, och den är efterlängtad. När spelet annonserades 2016 var förväntningarna höga, fans började spekulera kring handlingen och vad som skulle bli konsekvenserna av det Joel gjorde i första spelet.

Spelet har försenats två gånger, första gången för att kunna utveckla mer och andra gången på grund av COVID-19, någonstans har någon blivit missnöjd med att vänta och läckt handlingen för uppföljaren. Innan var det inte mycket som spelare visste om, förutom att en kommer få spela som en nittonårig Ellie, men nu har handlingen spridits fritt för vinden.

Igår släppte Naughty Dog en trailer för spelet, med fokuset på handlingen. En får se hur Ellie är mer brutal, mer vuxen och dödar sig fram genom trailern och talar om att hon ” måste avsluta det ” Beskrivningen under videon säger att ” Efter att en ond och våldsam händelse stör den relativa freden som Ellie har funnit i Jackson, avser hon att föra rättvisa till de ansvariga. När hon jagar dem en efter en, konfronteras hon med de förödande fysiska och emotionella följderna av hennes handlingar. ” En kan läsa in mycket här men att vi kommer få se en mer brutal sida av Ellie är det inget tvivel om, särskilt då en av slutbilderna är på henne i regnet med blod över hela ansiktet.

Om du lyckats undvika spoilers så gå inte ner i kommentarsfältet, för folk har ingen skam. The Last of Us Part 2 släpps till Playstation 4 den 19 juni i sommar.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here