Sen Suicide Squad släpptes 2016 har det surrats om uppföljare, trots att filmen drog in över 746 miljoner så fick den mixade recensioner och ett ljummet välkomnande från fansen. Mycket av kritiken var riktad mot handlingen samt Jared Letos tolkning av Jokern, men då filmen tjänade riktigt bra med pengar samt vann en Oscar för Makeup och Hår så fanns det inga egentliga hinder för en uppföljare. 

I en intervju med Joblo har nu producenten Peter Safran talat om planerna för filmen, som är att inte göra en uppföljare utan en reboot. Studion själva refererar till filmen som The Suicide Squad, men det finns inga tecken på att detta är det officiella namnet. I intervjun säger Safran ”Till att börja med, vi kallar den inte för Suicide Squad 2 för det är en total reboot, så den är The Suicide Squad och jag tycker folk ska vara extremt upprymda om den.” 

James Gunn, regissör för båda Guardians of the Galaxy-filmerna, är sedan en tid kopplad till filmen som regissör och i och med att han nyligen fått tillbaka jobbet som regissör för Guardians of the Galaxy vol.3 så kommer han jobba för både DC och Marvel. Safran säger själv i intervjun att både han och Gunn anser att DC och Marvel fejden är ”absurd” och att allt kommer bli bra.

Även om filmen får en uppskattad regissör, med två riktiga succéfilmer i bältet, så har filmen sen tidigare förlorat Will Smith som spelade Deadshot i förra filmen. Det har däremot talats om att Idris Elba kommer överta rollen, och att potentiellt ska Margot Robbie och Jared Leto återvända till sina roller som Harley Quinn och Jokern.

Filmen beräknas komma till bio under augusti 2021, det är en bit kvar så vad som helst kan ännu hända under vägen.

 

 

1 KOMMENTAR

  1. ok handlingen var kaiko men jag diggade verkligen leto som jokern, hoppas man får se mer av honom. Robbie spelade sin roll kanske lite för bra. Man märker henne inte bakom allt smink extrema karaktärsförvandling.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here