Det fick vi höra från Solas, vår mystiske favoritalv från Dragon Age Inquisition, om vi spelade ett DLC vid namn Tresspasser. Det kanske låter mer bekant på Engelska, ”I suspect you have questions.”

Nu har Bioware släppt en teaser på nästa spel i serien och om du har följt storyn förstår du nu att Solas, AKA the Dread Wolf kommer att ha stor betydelse för handlingen då han avslöjade att han ämnar att riva bort slöjan som skiljer den fysiska världen från den magiska och återställa universum till en vistelse för enbart gudar, där dödligt liv inte kan existera. Frågan vi bioware-fangirls har ställt oss ända sedan dess är; hur ska vi stoppa honom? Övertala honom så vi kan mysa med honom sedan, eller besegra honom i stor fight? Jag känner att jag borde kanske gå mot andra alternativet då jag i denna spelserie dumpat någon för att ha rivit ett torn fullt med människor och, tja… ett helt universum, det är ju typ dubbelt så illa som självaste Thanos i Marvel!

Om du älskar Bioware bara hälften så mycket som jag är det här spännande nyheter så kila iväg och se på teasern, sen kan vi tissla och tassla om vem som är bäst romans i serien hittills. (Cullen såklart, både Alastair och Anders krossade mitt hjärta, de jävlarna)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here