Joker från Persona 5 kommer stjäla era hjärtan i Super Smash Bros. Ultimate

0
62

Under Game Awards 2018 avslöjade Nintendo att en ny kämpe ska gå med i den ultimata spelfranchise crossovern Super Smash Bros. Ultimate. Denna kämpe är ingen mindre än Joker, fantomtjuven som stjäl hjärtan i det kritikrosade JRPG-spelet Persona 5.

Precis som i kortleken är Joker ett udda specialkort. Dels kommer han vara en av de första karaktärerna tillgänglig som DLC. Dels också för att Persona 5 är ett exklusivt Playstation 4 spel. Förutom att vara första DLC-karaktären är han dessutom den 76:e(!) karaktären som kommer att vara med i Super Smash Bros. Ultimate (Waluigi är fortfarande inte inbjuden).

För spelare som kan knappt vänta tills hen kan banka sönder Yoshi eller Mario som Joker, kommer han vara tillgänglig om ungefär ett år – efter Piranha Plant släpps. Antingen kan spelare köpa Joker individuellt, eller få tillgång till honom i Super Smash Bros. Ultimate Fighter Pass.  I passet inkluderas fem olika bundles och i varje bundle finns det en karaktär, bana och musik. Hela passet kommer att kosta 24.99$.

Persona 5 är ett JRPG-spel skapat av Atlus som tar ett djupdyk in i Jungiansk psykologi. I detta fall om att hitta sin rebelliska sida, omfamna kaos och gå emot lagen för rättvisans skull. Protagonisten, som är orättvist dömd som kriminell, får tillsammans med andra utstötta den unika kraften att tillkalla sina personas och slåss mot skuggor i Metaverse, en parallell värld som skapas av mänsklighetens kollektiva undermedvetna. I Metaverse finns det palats som manifesteras av korrupta människors, innersta psyke. Tillsammans går de ihop som Phantom Thieves med målet att göra revolt mot maktgalna vuxna och stjäla deras korrupta hjärtan.

Det här var en överraskning som få kunde förutse. Eller? Med tanke på att Persona 5 var en bästsäljande JRPG förra året kanske det inte är så förvånande. Oavsätt vad, glädjer sig många över denna nyhet. Tror ni Joker kan stjäla nya fans hjärtan i Super Smash Bros? Låt oss veta i kommentarerna!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here