Nytt Harry Potter mobilspel!

0
67

Om det är något Harry Potter-världen saknar så är det iallafall inte spel. Det finns, förutom spelen direkt baserade på den populära filmserien, mobilspelet Hogwarts Mystery och de interaktiva PS3 spelen Book of Spells och Book of Potions. Det finns också rykterna om ett RPG spel, men det är ännu inte bekräftat. Nu kan vi lägga till ett nytt mobilspel att ladda ner, Wizards Unite.

I det nya mobilspelet, utvecklat av Portkey Games som gjort Hogwarts Mystery och Niantic som ligger bakom Pokémon Go, ska spelarna bege sig ut på ett hisnande äventyr. Spår av magi har börjat dyka upp över mugglarvärlden, i flesta fall okontrollerat och kaotiskt, och det är spelarnas uppgift att hjälpa till att skydda den magiska världen och dess hemligheter.

Spelet kommer högst troligen, då det är utvecklat av Niantic, ha samma format som Pokémon Go i det sätt att spelarna använder sina mobilkameror för att se det magiska i verkligheten och använder olika formler för att stoppa det. Mer information har ännu inte släppts men det går att skriva upp sig på deras officiella hemsida för att få information om när spelet finns tillgängligt för att ladda ner.

Trollstavar redo?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here