Det finns en Legofilm, en Emojifilm och en film om matvaror, nu kanske det kommer en Funko Pop! film. Om du missat vad funko är så är det samlar figurerna med stora huvuden, svarta ögon och som ska efterlikna olika karaktärer från spel, film och tv. Det finns väldigt få karaktärer som inte har en egen funko figur, vilket gör det här projektet ganska spännande.

Källan är en läcka, som började surra omkring på twitter under användaren @DanielRPK även känd som Daniel Richtman. Bilden som gått runt på twitter föreställer vad som verkar vara en tavla med planering från Warner Bros, på deras animerade filmer de kommande tre åren. Inkluderat här är filmer som vi vet att Warner Bros har i produktion, som Coyote vs Acme och en familjen Jetson film.


Richtman ska också ha information om några av de figurer som ska dyka upp i filmen: Darth Vader, Deadpool, Hellboy, Harley Quinn, Wonder Woman, Care Bears, My Little Pony samt Hello Kitty.

Vill dock påminna om att läckan inte är från någon som är associerad med varken Warner Bros eller Funko, så om detta stämmer eller inte kommer vi inte veta förens vi får ett officiellt uttalande från Warner Bros.

Enligt planeringen så ska Funko filmen påbörja produktion under 2019, men vi får helt enkelt vänta och se.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here