Alltid drömt om att vilja representera Sverige i en Europa turnering i Super Smash Bros. Ultimate? Dags att ta chansen att vara med i European Team Cup 2019-2020.

Nintendo har satt igång jakten på Europas bästa lag i Super Smash Bros. Ultimate, och det är bara att registrera sig om en tror sig ha vad det krävs. Turneringen går under namnet European Team Cup 2019-2020 och kommer avslutas med en stor final där ett Europeisk mästarlag kommer krönas.

Allt som krävs för att delta är att bilda ett lag av tre och registrera sitt lag för rätt kval. Kvalen i Norden kommer hållas i Danmark, Finland, Norge och Sverige. För de som vill vara med i kvalet i Sverige kommer det vara på Webhallen vid Medborgarplatsen den 9e November. Vid kvalen är det bäst av fem matcher som gäller, varje vinst i en match ger en poäng och det är första laget att nå tre poäng som går vidare. Matcherna kommer vara i 2v2 Smash, Smashdown och 3v3 Squad Strike.

De vinnande lagen från de nordiska länderna kommer att mötas i en final på DreamHack Winter den 1a December, för att avgöra vilket lag får representera Norden i den europeiska finalen. Mer information kommer att dyka upp via Nintendos Facebook och Smash hemsida.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here