Vi får se gameplay och en liten smygtitt på DLC.

Skräckspelet Alien: Isolation, baserat på de klassiska filmerna som tog sin början i slutet av 70-talet, släpptes 2014 och prisades för ett atmosfäriskt gameplay och trohet till orginalfilmerna. På E3 i somras presenterades det att en version till Nintendo Switch var på väg, men sedan dess har det varit tyst kring projektet och fans började undra om det hade glömts bort. Men nu i dagarna fick vi en ny trailer.

Spelet är från början utvecklat av Creative Assembly, men Switchversionen utvecklas av Feral Interactive och kommer att ha gyroscope aiming och HD rumble i kontrollen för att göra spelupplevelsen så läskig som möjligt.
Switchversionen kommer även att ha alla sju DLCs inkluderade, inklusive Last Survivor som sätter spelaren i Ellen Ripleys skor under hennes sista uppdrag ombord USCSS Nostromo, som också är vad den första Alien-filmen från 1979 handlar om.

Vi har fortfarande inte fått ett datum för när Alien: Isolation för Nintendo Switch kommer att släppas, men en release innan året är slut utlovas. Kanske lagom till jul?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here