Som en gammal The Sims-veteran, var expansionspaketet Superstars till första The Sims-spelet en av mina favoriter. Det har alltid varit fascinerande och lite spännande att kunna leva ut livet som en framgångsrik stjärna genom en sim. Berömmelseaspekten har blivit återskapad som olika expansionspaket till The Sims 3, men sedan The Sims 4 släpptes har spelare väntat länge på att återuppleva ett simulerat kändisliv.   

Den 9:e oktober annonserade Maxis och Electronic Arts att det nya expansionspaketet Kändisliv, Get Famous på engelska, kommer att släppas den 16:e November. I deras officiella Reveal Trailer får vi se en glimt av vad kändisliv har att erbjuda. 

I det nya expansionspaketet kan nu simmarna bli stjärna i de nuvarande karriärerna, men även testa något nytt och satsa på att bli stjärnskådespelare eller influencer. I skådespelarkarriären kan en sim få sitt genombrott genom roller i reklamfilmer eller TV-serier. Men med framgång kommer också både önskad och oönskad uppmärksamhet. Idolfixerande fans och ofredande paparazzis är en utmaning som simmarna måste ta itu med.

Kändislivet kräver också ett flott område att bo i. Del Sol Valley kommer vara en ny värld som fokuserar främst på berömmelse och glamour. Precis som i Superstar-expansionen till The Sims, kommer verkliga kändisar vara NPC:er i spelet. Baby Ariel, amerikansk sångare och influencer känd från TikTok (tidigare Musical.ly) är bekräftad som ny NPC i Kändisliv.

I samband med att gratis patchen som innehåller nya karriären modeinfluenser och terrängverktyg i byggläge ska också komma ut någon gång efter Oktober, betyder det att sims-spelare kommer att få ytterligare möjlighet att sätta mer kött på simmarnas ben och leva ut kändislivet som vi alla (kanske) drömmer i smyg om.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here