Ända sedan teaser-materialet för den kommande Sonic-filmen har internet fyllts med åsikter och kommentarer om utseendet på mångas favorit-igelkott.
Många har redan uttryckt sig om hur underlig och otäck Sonic sett ut, vilket snabbt blev ett fenomen på fler olika hemsidor. Allt från Sonics underliga ben till verklighetstrogna tänder skämtades om och hatades av fler olika personer online.

För några dagar sedan gjorde studion som ligger bakom filmen ett uttalande där de bestämt sig att göra om Sonics design. Det har dock inte kommit ut någon information om att filmen skulle vara uppskjuten efter beslutet, vilket fått några att uttrycka oro över animatörerna som ska hinna ”rita över” Sonics gamla design.

Andra har lagt fram lite mer konspiratoriska teorier som går ut på att studion inte alls kommer designa om Sonic – att det vi redan sett skulle vara avsiktligt obehagliga bilder för att skapa mer reaktioner och gratis PR online. Det skulle kunna förklara hur animatörerna skulle hinna med deadlinen utan att filmen skjuts upp, men i nuläget så går det inte att säga något säkert.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here