Gotta go fast, Sonic kommer till en bio nära dig! 2019 är det dags för den blåa, snabba, igelkotten att springa in på bioduken.

IGN kunde nyligen avslöja den första blicken på vår allas favorit igelkott, en teaser bild till den kommande filmen. IGN hade också möjligheten att prata med teamet bakom filmen för att få en djupare inblick i vad som kommer.

Sonic (Ben Schwartz) hamnar i våran moderna, verkliga, värld där han möter Tom Wachowski (James Marsden) och måste slåss mot Dr. Robotnik (Jim Carrey) Självklart följer trubbel. Produktionsbolaget har valt att ta en mer realistisk väg med Sonic den här gången, med att ha en CG karaktär i en verklig värld miljö, vilket syns på teaser bilden där man kan se tydlig päls.

” Det var alltid Steg 1 med att anpassa det till verkligheten och hur ett riktigt djur skulle se ut, ” säger exekutiva producenten Tim Miller om just Sonics päls. ” Det skulle vara konstigt och kännas som att han sprang omkring naken om han var någon form utav utter-liknande sak. Det har alltid, för oss, varit päls, och vi har aldrig tänkt något annat. Det är en del av vad som interagerar honom till den verkliga världen och gör honom till en verklig varelse. ” De talar självfallet om skorna också, vilket är resultatet av att göra homage till gångna skor men också anpassa till vad den moderna Sonic skulle ha på sig idag.

Sonic springer in på bio 1
https://bloglyric.com/sonic-the-hedgehog-movie-2019-trailer-and-new-poster/

Det som alla undrar är dock just farten, Sonic är ju den snabbaste igelkotten trots allt och det är därför vi älskar honom, och hur har de tänkt visa och presentera detta på bästa sätt. Post-produktionen påbörjades för ungefär en månad sen, så specialeffekterna är ännu inte klara men regissören Jeff Fowler visste precis han ville visa upp Sonics snabba krafter. Fowler, Moritz och Miller jobbade alla tillsammans på en test video, för att visa upp hur de föreställde sig hur Sonic skulle bli, för att kunna visa för studios och visade deras tidiga koncept på hur snabbheten skulle fungera.  

” Det första du behöver göra är att begränsa det. Om du kan göra allting, är ingenting speciellt. För mig handlar det alltid om att hålla det stadigt och hålla det realistiskt,” säger Miller. ”Vi hade lite tid att räkna ut snabbheten: Hur det ser ut, hur det känns för en karaktär att göra det och hur det hänför sig till vår värld. Det tog lite försök och fel, men det är animering för att ta reda på hur effekten ser ut och vad den gör mot resten av världen runt den. Snabbheten förändras över tiden eftersom han utvecklas, för att han inte kan göra allt i början av filmen. Det är att hitta det visuella språket och räkna ut hur det kommer att utvecklas över tiden. ”

Miller har också bekräftat att denna nya berättelse om Sonic inte kommer utspela sig på Jorden, men om favoriter som Tails och Knuckles dyker upp återstår att se.

 

Filmen har amerikansk premiär den 8 november 2019.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here