Den svenska skådespelaren Peter Stormare har blivit en del av den gigantiska filmserien Fast and Furious, som skurk.

Peter Stormare är ett välbekant ansikte i Hollywood, med en lång karriär där han medverkat i flertal filmer och tv-serier. Genom åren har han börjat etablera sig ganska bra inom spelvärlden också bland annat med roller som Dr. Hill i skräckspelet Until Dawn och Arach Jalaal i Destiny och uppföljaren Destiny 2. 

Nu slår han två flugor i en smäll och blir en del av ett spel samt en filmserie, Fast and Furious Crossroads. Det kommande racing & action RPG, som utvecklas av Slightly Mad Studios, ska ta det bästa med filmserien och ta in det i ett spel, flera av huvudkaraktärerna ska vara med och låna sina ansikten samt röster till spelet.

Stormare har bidragit med sin röst och ansikte till spelets skurk Emil Elias Ormstrid, enligt en intervju han haft med Aftonbladet. I artikeln citeras även Andy Tudor som är kreativt ansvarig hos Slightly Mad Studios, som säger angående Stormare följande ” Peters roll fortsätter trenden av väletablerade skådespelare som har den där pondusen efter många års erfarenhet. Vi ville specifikt ha Peter för att vi sökte en äldre skurk, som kan ha kopplingar till skurkar som tidigare har varit med i filmerna. ”

Spelet hade sikte på att släppas i maj men på grund av COVID-19 blev det framskjutet till 7 augusti, det släpps till Playstation 4, Xbox One och Microsoft Windows.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here