Stranger Things får en till säsong

0
66

Alla Stranger Things fans kan pusta ut, det blir en till säsong! Netflix släppte igår en teaser trailer för den populära serien, som har nått extrema höjder av popularitet sen första avsnittet, och det är glädjande nyheter i tid för halloween månaden.

Stranger Things har sedan sin start 2016 blivit oerhört älskat, av både tittare och kritiker, mest för sin tunga 80-tals känsla men också för den generella skräckkänslan. Handlingen utspelar sig i staden Hawkins, en liten stad i delstaten Indiana, där fyra pojkar spelar Dungeons & Dragons en kväll och sen är ingenting sig likt mer. Ett mysterium att lösa som blandas ihop med konspirationer om regeringen, experiment, monster från en annan dimension och massor av nostalgi.

Trailern har intromusiken och loggan med en 4:a under sig, beviset på att det är den fjärde säsongen, och går över till att visa en plats från The Upside Down(den andra dimension)och med en väldigt simpel men ytterst spännande tagline ” We are not in Hawkins anymore ”. Vad detta kommer innebära är under hetsig diskussion på nätet, med teorier flygandes både till höger och vänster.

Om hela serien kommer utspela sig på en annan plats än Hawkins efter tre säsonger, exempelvis i The Upside Down, är väldigt mycket uppe i luften. Det finns egentligen ingen information förutom att säsongen kommer, det finns inte ens någon faktiskt information om skådespelarna från tidigare säsonger kommer komma tillbaka. Så allt som finns just nu är en teaser som får hålla en varm i höstmörkret.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here