Utvecklaren och utgivaren Take-Two Interactive har sedan så långt tillbaka som 2007 hintat om detta spionspel som skulle utspela sig under 1970-talet, mitt i Kalla Krigets mittpunkt. 

Men efter flertalet förseningar och minimala uppdateringar under de senaste 10 åren var det ganska säkert att anta att projektet var dött. En uppdatering hos United States Patent and Trademark Office bekräftar att det här spelet har gått i graven. Uppdateringen visar att varumärket har varit markerat som övergett sedan 19:e november 2018.
Statusen på sidan berättar att;

Abandoned because no Statement of Use or Extension Request timely filed after Notice of Allowance was issued.

Alltså, varumärket har blivit övergett eftersom ingen redogörelse över användandet eller en förlängningsbegäran har blivit inlämnad.

Agent var från början tänkt att vara en Playstation 3 exclusive och bli det nästa Grand Theft Auto. Men det här var innan Red Dead Redemption släpptes år 2010 och som blev nästa stora franchise.
Företaget har förnyat sitt trademark för Agent ett par gånger sedan 2013 men sedan 2015 har det dock varit väldigt tyst kring projektet och de flesta glömde nog bort att det ens existerade.
Detta behöver ju inte betyda att Agent är borta för alltid. Det kan vara så att Take-Two funderar på att rebranda till ett annat namn eller kanske använda spionmekanikerna i något annat projekt. Vi får ser helt enkelt.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here