Redan 2014 fick vi bekräftat att en film kommer att göras av Naughty Dogs succéspel The Last of Us, under Sonys filmbolag Screen Gems. Men under 2016 blev projektet lagt på is och sedan dess har vi inte hört något. Nu verkar det som att filmen kommer istället att bli en tv-serie hos HBO.

Enligt en källa bekant med Sony och deras planer för The Last of Us, ska nu en tv-serie av spelet istället ersätta den planerade filmen (via IGN).

Neil Druckmann (författare, creative director och programmerare på Naughty Dog) har varit ombord på projektet sedan 2014 som manusförfattare och producent, vilket han också kommer att vara med tv-serien. Han kommer dessutom att arbeta på serien tillsammans med Craig Mazin, skaparen av Chernobyl.

Projektet blev under 2019 också flyttat till Playstation Productions, ett produktionsbolag skapat specifikt för att göra tv-serier och filmer av Playstation-spel.

Sedan 2014 har det diskuterats mycket kring vilka skådespelare som ska porträttera Joel och Ellie, och vilka det kommer att bli vet vi inte ännu men drömma går alltid! Vilka skulle ni vilja se som Joel och Ellie?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here