The Last of Us Part II – State of Play

0
103

Tidigare ikväll streamades en State of Play speciellt tillägnad The Last of Us Part II, som nu bara är veckor från release. Under nästan 25 minuter får vi en noggrann titt, berättad av spelets regissör Neil Druckmann, på både på story och gameplay. 

Streamen börjar med en liten flashback till förra spelet, till en yngre och något oskyldigare Ellie, som sedan ersätts med den nu hårdnackade och mer erfarna Ellie som ska försöka överleva i ett zombiehärjat Seattle.
Vi får en liten presentation av de olika grupperingarna av människor som du kommer stöta på, för precis som i förra spelet är de infekterade långt i från de enda fienderna du behöver oroa dig för.

Världen är nu mycket större och mer öppen än förr. Olika avsatser, ruiner och naturen själv som kan användas i flykt eller listigt i strid.
Fienderna har också kommit på fler sätt för att bevaka sina områden, vakter som patrullerar markerna kan till exempel ha med sig vakthundar som kan sniffa sig till var Ellie gömmer sig.

Streamen avslutas med en helt ny gameplay-sekvens som inte visats tidigare, där Ellie infiltrerar en fiendebas, och utnyttjar all sorts stealth som spelet tillåter.

The Last of Us Part II släpps 19 juni till Playstation 4.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here