En av de stora nyheterna på Blizzcon 2018 som fick fansen att gå vilda av förtjusning var nyheten om Warcraft® III: Reforged™. Warcraft är en av Blizzards starkaste hörnstenar och mycket av den övriga grunden är byggd kring spelet. Tekniken har gått framåt med stormsteg sedan spelet lanserades första gången och Pete Stilwell, senior producer, kunde stolt berätta att en uppdatering kommer 2019.

Först och främst kommer det kosmetiska uppdateringar, inte bara av karaktärerna utan även landskapen och gränssnittet. Alla välkända karaktärer får ett ansiktslyft och nya modeller utlovas också. Filmsekvenserna kommer att uppdateras till 4K och med den förändringen kommer spelet nu in i modern tid.

Grundandet av Orgrimmar, Lordaerons fall, Burning Legions välde och uppkomsten av Lich King. De här historierna får gamla och nya spelare ta del av då Blizzard gett nytt liv åt såväl karaktärer som platser. Nya filmatiserade mellansekvenser och voice-overs garanterad en extraordinär spelupplevelse.

Något specifikt lanseringsdatum har inte nämnts än men 2019 är året för Warcraft III: Reforged. För den ivrige finns spelet att förhandsbeställa redan idag.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here