Efter att ha sett trailern till expansionen fanns det nog inte en mer exalterad tjej på hela planeten. Jag såg fram emot det så mycket att jag räknade dagarna tills det skulle släppas. Men min glädje höll sig inte länge. Tyvärr.

Curse of Osiris handlar om Osiris, en mäktig warlock som även är Ikoras lärare. När vi får träffa Osiris behöver han hjälp med att stoppa Vex från att ta över universum. Vilket vi självklart ställer upp på. Landskapet på den nya planeten, Merkurius, är helt underbart. Färgerna är extremt fina och hela expansionen är otroligt fint skapat. Expansionen utspelar sig både på den nyfunna planten och gamla planeter från grundspelet. Glädjen över de fina färgerna och landskapet dör tyvärr ut när jag inser att man behöver springa genom dessa nyfunna områden om och om igen. Merkurius tröttnar man snabbt på då planeten är minimal och det finns inte mycket att utforska.

Utöver detta får vi tillgång till nya äventyr som till min besvikelse påminner alldeles för mycket om huvudstoryn och där vi behöver springa igenom dessa nu tröttsamma sträckor återigen. Förutom detta så kan man nu nå level 25, vilket går ganska fort men för att nå den nya powern på 335 måste man återgå till att grinda pvp, raids, strikes och public events.

Något som förvånade mig med expansionen var att den rekommenderade nivån för spelets svårare material höjdes vilket innebar att de som inte investerat i den nya expansionen låstes ute från material som de innan hade kunnat spela. Detta gjorde att jag förlorade många av mina medspelare.Detta är dock något som Bungie ändrade i en senare patch.

Curse of Osiris är en expansion som hade potential till att bli en episk uppgradering men som inte riktigt nådde fram. Det var lite som att locka ett barn med godis men ge det grönsaker.

Detta har dock inte inte avskräckt mig från att spela då Destiny 2 fortfarande är ett spel jag spelar dagligen men jag hoppas fortfarande på att det ska komma något som får mig att sitta fastklistrad framför skärmen som det gjorde när Destiny 2 först släpptes på PC.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here