Life is Strange 2 Episode 4:Faith, Aldrig trygg 1

  • Finns till plattform: Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One
  • Utvecklare: Dontnod Entertainment
  • Utgivare: Square Enix
  • Genre: Äventyr
  • Antal spelare: En spelare
  • Språk: Fullt ljud; Engelska – Textning; Franska, Italienska, Tyska
  • Släpps: 22 Augusti 2019
  • Spelat på: Xbox One S

Uppföljaren fortsätter sitt mönster av att vägra låta oss vänja oss vid tillvaron med sin hemskaste inledning hittills! Spoilervarning såklart, jag förutsätter att ni spelat fram tills nu, om ni inte gjort det, vad väntar ni på?

Du vaknar upp på sjukhuset efter flera veckor i koma. Daniel finns ingenstans, FBI har dig inlåst på ditt rum och efter slutstriden i episod 3 har du bara ett öga. Du har åkt fast och polisen väntar bara på klartecken från läkarna innan de skickar dig till anstalt. Din lillebror är där ute någonstans, ensam, rädd och på flykt från polisen. Den mardröm som har grott genom spelet har besannats!

Life is Strange 2 Episode 4:Faith, Aldrig trygg 2

Men som tur är finns det ju en episod kvar efter det här, så vad gör du? Du flyr från sjukhuset såklart, och följer ledtrådarna till Nevadas öken för att hitta Daniel. Mer specifik blir jag inte, det skulle spoila för mycket, men här tar spelet en vändning och blir mer intensivt än tidigare; Insatserna är högre och skadorna är obotliga. Världen blir hårdare och hårdare mot våra stackars bröder, vars relation kommer testas hårdare än någonsin och du måste göra några allvarliga val som kommer att forma dig, men också riskerar att sätta ordentliga spår i Daniel, så välj dina steg väldigt noga.

Life is Strange 2 Episode 4:Faith, Aldrig trygg 3

Vad mer kan jag säga? Har du gillat serien hittills och inte fått whiplash av hur ofta den medvetet byter stil och riktning så kommer du gilla den här episoden också. Men, alltså, vem försöker jag övertala här? Har du spelat episod 3 kommer du naturligtvis spela episod 4 också. Vi ses på andra sidan, enano.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here