Jag dejtar knappast.

De få gånger jag faktiskt har varit på en dejt har det varit en ”kom vi ses och tar en fika”-dejt. Killarna som jag har dejtat har inte varit särskilt insatta i gaming.

För att ge er en kort sammanfattning: Girl meets boy, boy loves video games, girl works with video games = Perfect match.

Här om veckan hade jag en tvådagars-dejt, ja vi hängde under två dagar. Under dejten bestämde vi oss för att spela lite och radade upp en drös med spel. Allt ifrån Tetris till Call of Duty men helt plötsligt upptäcker min Dejt att jag har Just Dance hemma. Min första tanke var ”Ska jag verkligen göra bort mig under vår första dejt?” Jag tycker om att dansa men det är en stor skillnad mellan att klubba och att följa en koreografi där du använder din mobil som kontroll kl 01:00 på natten hemma i ditt vardagsrum.

”Vill man bryta isen under den där pinsamma första eller andra dejten, få ett gott skratt och samtidigt se hur personen är i tävlingsspel är Just Dance helt perfekt”, skriver Melika Zakariae.

Det var dags, tiden var inne för att jag skulle skämma ut mig. Jag måste även påpeka att min dejt är den snyggaste varelsen på denna planet. Nervös som jag var satte jag ändå på Silentó med Watch Me (Whip/ Nae Nae).

”Enkelt”, tänkte jag och började dansa. Helt plötsligt kände jag mig som den där 13 åriga tjejen på skolan som inte kan sluta fnittra. Det gick inte alls bra. Jag förlorade även när vi valde Singel Ladies med Beyoncé.

Tillsist lät vi spelet välja låtarna åt oss och när vi helt plötligt fick direktiv till en pardans steg temperaturen. Jag kände mig varmare och NERVÖS. Tillskillnad från mig verkade han inte vara ett dugg nervös. Han tog tag i mig, snurrade runt och gjorde exakt det som man skulle göra medan jag hoppade omkring och skrattade som en tonårsflicka.

Under två timmar dansade vi omkring i mitt vardagsrum, skrattade och svettades. Kanske var det där och då jag föll för honom, när jag insåg vilken passion han har för spel.

Jag själv är ett stort fan av hela Just Dance-serien och har spelat i flera år. Det är ett spel som är underhållande samtidigt som man tränar sin kropp. Spelet passar även tävlingsinriktade personer.

Vill man bryta isen under den där pinsamma första eller andra dejten, få ett gott skratt och samtidigt se hur personen är i tävlingsspel är Just Dance perfekt. Självklart måste båda ha ett intresse för den sortens spel. Utöver det så är Just Dance är ett väldigt enkelt spel, färgglatt och en bra blandning av musik för alla åldrar.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here