Att överraska är en konst i sig, och nu har onlinespelet Fortnite lyckats överraska oerhört många spelare. Nu i helgen så svaldes hela spelet upp av ett svart hål och är nu det enda som finns kvar.

Onlinespelet Fortnite har sen det släpptes 2017 nått stora höjder av popularitet, speciellt bland de yngre spelarna. Men nu har spelet tagit, som det verkar, ett uppehåll efter avslutningen på sin senaste säsong som passande nog kallades för ” The End ”.

Fortnite har försvunnit från Twitch 1
Allt som är kvar av Fortnite

Spelarna som var aktiva under avslutningen möttes av svarta hål som öppnades i himlen, en raket som flög upp mot himlen och sedan svaldes hela ön samt spelet i ett svart hål. Detta fanns dessutom att ta del av på Twitch, som just nu fortsätter livestreama det gapande svarta hålet som är kvar, och Epic Games har gjort mysteriet lite mer spännande genom att helt ta bort alla tweets från det officiella Twitterkontot och har istället bara livestreamen på flödet.

Twitch har dessutom tagit bort Fortnite som kategori på deras hemsida, så det verkar verkligen som att ” The End ” var slutet. Det finns inget officiellt sagt om vad som väntar härnäst, om det är så att spelet snart är uppe igen eller om det faktiskt är slutet.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here