Brukar ditt dedikerade knoddande av MMORPG:s komma i vägen för din likvärdiga passion för röjig livemusik? Då kan du andas ut nu – i alla fall om du är en KoЯn-fantast.

I en månad från och med 20 augusti kommer bandet nämligen att förekomma i något så ovanligt som livespelningar ingame, i syfte att puffa för sitt uppkommande album The Nothing.

Spelare av MMORPG:erna AdventureQuest 3D och AQ Worlds kommer under denna månad att kunna ta plats med sina avatarer i den digitala konsertarenan för att avnjuta en dos rivig nu-metal.

Enligt spelsajten Massively Overpowered kommer nya karaktärer att automatiskt få en biljett till showen i sitt inventory. Redan existerande karaktärer kommer att kunna köpa sig en biljett inne i spelet för 100G.

När man använder biljetten teleporteras man till konsertarenan i lagom tid för spelningens början. Väl där kommer man att kunna bevittna när en digital version av bandet genomför sitt ”liveframträdande”. En helt ny låt från deras kommande album kommer enligt uppgifter att spelas.

Under konserten kan publiken roa sig med att slåss mot monster i en moshpit, för att potentiellt kamma hem lite extra loot.

För riktigt dedikerade fans kommer det även att finnas ett VIP-paket att köpa. Paketet ska tydligen innehålla ett gäng speciella KoЯn-items, såsom ett Heavy Metal Moshpit armorset, förmågan att förvandla sin avatar till ett monster under konserten samt ett backstage-pass.

Spelutvecklarna Artix Entertainment, LLC beskriver konserten på detta vis:

”Bandet kommer att spela på scenen medan du slåss mot monster, samlar loot och hör en ny låt från Korns uppkommande album The Nothing.”

Mer info om eventet kan du hitta här.


MER LÄSNING:

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here