En av nyheterna som konfirmerats under E3 det här året kom från Netflix, som berättade om samarbete mellan en av deras serier Stranger things och spelsuccén Fortnite.

Netflix konfirmerar - Fortnite och Stranger things kommer mötas 1
Källa

Det var här om dagen under datorspelsmässan E3 i Los Angeles som Netflix bekräftade att de inlett ett samarbete tillsammans med spelutvecklaren Epic Games, som gör Fortnite. En crossover mellan dessa två kommer hända inom en snar framtid. För Netflix del betyder det att Fortnite kommer synas i en av deras serier, nämligen Stranger things som inleder sin tredje säsong den fjärde juli 2019.

För Fortnites del betyder det att påverkan från den övernaturliga världen, vilket vi redan fått se ett smakprov av i spelets nionde säsong.

Netflix konfirmerar - Fortnite och Stranger things kommer mötas 2

Det är inte första gången Fortnite gängar ihop sig med filmvärlden. I och med Marvels succé Avengers – Infinity War kunde man se begränsade utgåvor av bland annat Infinity Gauntlets.

Netflix har heller inte varit tysta om deras önskan om att börja experimentera mellan film- och spelbranschen. Små försök tillsammans med Minecraft visar i vilken riktning streamingtjänsten gärna skulle gå.

Netflix konfirmerar - Fortnite och Stranger things kommer mötas 3

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here