Pågrund av den pågående pandemin har många spelföretag fått hitta andra lösningar för att ge fansen smakprov på vad som kommer, Ubisoft visade upp sig igår med Ubisoft Forward.

Igår kväll klockan 21 startade Ubisoft Forward, en livestream av spelföretaget Ubisoft för fansen som vill veta om hur framtiden ser ut. Den ser fantastisk ut!

Först upp var det eftertraktade Watch Dogs: Legion, ett nytt inlägg till den populära Watch Dogs-serien, som startade alltihop med en kortfilm inspirerade utav spelet gjord av Alberto Mielgo (Love, Death & Robots, Spider-Man Into The Spiderverse) Därefter kom gameplay, som visade upp den främsta mekaniken i spelet: Rekrytering. Legion har sin grund i att spelaren kontrollerar upproret mot de som förstör framtida London, både människohandlare och militär, och kan därifrån kontrollera vilka de vill ha med i sitt uppror. Finns massor av karaktärer med olika förmågor och tillvägagångssätt, vilka en vill ha med är helt upp till en själv. En hint om ett easter egg gavs också, för er som spelat Watch Dogs 2 och Assassin’s Creed Unity och hittat en båt fylld med katter i respektive spel så kan det finnas en chans att hitta en ny båt med katter i Legion. Watch Dogs: Legion släpps till Playstation 5, Playstation 4, Xbox One series X, Xbox One, Google Stadia och Microsoft Windows den 29 oktober. Se alltihop här nedanför

 

Näst på tur var en trailer för Tom Clancy’s Elite Squad. En kort trailer på en minut och trettio sekunder utan någon gameplay, men fördelen är att de som är sugna på att spela inte behöver vänta länge utan redan 27 augusti kommer det. I samband med Tom Clancy segmentet så kom också en tackvideo från utvecklarna av spelserien, som tackade fansen. Se trailern nedanför.

Hyper Scape är namnet på Ubisofts nya Battle Royale spel, som utspelar sig 2054 där mänskligheten försöker fly undan verkligheten genom att spendera tid i den virtuella världen Hyper Scape. Ungefär samma känsla som Ready Player One (2018) är det som inges här. Spelet är gratis för PC och har i nuläget en öppen Beta för de som vill prova spelet. Det som ska vara unikt för Hyper Scape är att spelarna ska kunna rösta i spelet om vilka regler de vill ska vara igång, under en match kan alltså spelarna rösta bland alternativ som påverkar spelet exempelvis att gravitationen slutar verka. Det utlovas också att karaktärerna ska få nya outfits varje säsong. Se hela segmentet nedanför.

En av de mest efterlängtade delarna är kring det kommande spelet Assassin’s Creed: Valhalla. Det som visas upp är gameplay från spelet, som det också visades mer av i postshow delen av streamen, med huvudkaraktären vikingen Eivor som kan vara antingen manlig eller kvinnlig. Teamet ska ha gjort en resa från Norge till England för att kunna skapa spelet och skildra de riktiga vikingarna från historien istället för myter, istället för brutala vildar ska de visas upp som bönder och strategiska tänkare som de faktiskt var. Spelet kommer ha den största variationen av fiender samt olika kombinationer av vapen för spelare, med två händerna att ha svärd, yxor, hammare eller sköldar i. Utforskning kommer vara en stor del, främst för överlevnad men också för att se det mystiska med gamla England. Assassin’s Creed: Valhalla släpps till PC, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox One Series X och Stadia den 17 november. Se hela segmentet nedanför.

En sista hälsning ges och det utlovas att detta inte är den första eller sista Ubisoft Forward, utan mer kommer. Därefter får alla det de längtat efter väldigt länge.

Far Cry 6! Med Giancarlo Esposito, mest känd som Gustavo Fring från Breaking Bad, i rollen som skurk. Spelet ska utspela sig på den fiktiva karibiska ön Yara, inspirerad utav den riktiga ön Kuba, där Anton Castillo styr och är ” El Presidente ” som han själv säger. Hans son Diego är näst i tur och försöker lära honom att vara en bra ledare, trots att folket inte verkar uppskatta hans diktatur. Spelare kommer kontrollera guerilla soldaten Dani Rojas, som det går att välja kön på i början på spelet. Spelet släpps redan nästa år, 18 februari för att vara exakt och går att förboka just nu.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here