Låt oss ta det allra viktigaste först.

Iron banner säsong 2 börjar idag (30/01/2018) och slutar nästa vecka på tisdag (6/02/2018).

Lord Saladin kommer för första gången tillbaka till Tower denna säsong. Bungie har lagt till nya objekt som kommer att finnas i Iron Banner engrams, de har även lagt till att man kommer att kunna få vapen från säsong 2 i dessa engrams. För de som saknar objekt från förra säsongen så finns det fortfarande chans att få dem.

Efter förra säsongen var det många spelare som begärde att man skulle kunna få objekt på ett mer specifikt sätt vilket Bungie har tagit till sig. De har lagt till så att man kan få tag på armor och tre olika vapen hos Lord Saladin, om man går till honom kan man under denna vecka hitta detta:

Destiny 2: Veckans update 1

Det som man kan förvänta sig att få under iron banner är nya sjukt snygga vapen. Förutom det kan man även få en ny sparrow, ett emblem, ett skepp som de ej har visat bild på än och en ny ghost.

Destiny 2: Veckans update 2
https://www.bungie.net/en/Explore/Detail/News/46596
Destiny 2: Veckans update 3
https://www.bungie.net/en/Explore/Detail/News/46596
Destiny 2: Veckans update 4
https://www.bungie.net/en/Explore/Detail/News/46596
Destiny 2: Veckans update 5
https://www.bungie.net/en/Explore/Detail/News/46596

All armor från Iron Banner kan man även få ornament till, dessa låser man upp genom att utföra olika uppdrag från Lord Saladin.

Förutom att Iron banner kommer tillbaka till Destiny 2 så har Bungie denna vecka lagt till så att man kan få masterwork till sitt gear. All legendary gear som man kan få tag på kan man även nu få som masterwork.

Fördelarna med masterwork armor:

  • Varje armor del ger 3% damage resistance (detta byggs på så har man ett fullt gear med masterwork armor ger detta alltså hela 15%)
  • För 10 legendary shards och 1 masterwork core kan man ändra statsen på sitt gear.
    OBS!! Det finns dock en UI bugg för tillfället som Bungie försöker att lösa. Buggen uppstår om man först snabbt försöker att ändra en armor del, det ser ut som om man man ändrar till samma stats som man hade innan. Var ej oroliga, ändringen genomförs ej och inga material går förlorade.

Besök Bungie för att läsa mer om alla spännande uppdateringar som sker denna vecka!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here