Den 2-3 November 2018 går Blizzcon av stapeln i Californien. En dag vill jag fysiskt vara  på plats men fram till den dagen får jag nöja mig med en virtual ticket. Den här omgången är Blizzards tolfte Blizzcon och jag tycker mig höra mer buzz om eventet än någonsin tidigare. Många av e-sport matcherna som spelas nu tävlar om Blizzcon platser.

Vad är Blizzcon?

Blizzcon är ett stort evenmang som förenas av likasinnade människor där alla har ett brinnande intresse för Blizzards spel, e-sport och eller gemenskapen kring det här. Det ordnas flera e-sports tävlingar inför huvudeventet som äger rum första veckoslutet i november.

Det här året är virtual ticket biljetterna dyrare än tidigare och många fans är förbryllade. De frågar om de kommer få tillgång till något mer men än så länge ekar det tomt med ett officiellt svar. Några funderingar kring orsaken har varit inflationsvärdet, då det är ett tag sedan biljetterna första gången upprättades samt att utbudet blivit bredare under åren. Andra tänker att det beror på att alla streams sparas till mars 2019 och priset därför stigit.

Förutom tillgång till Blizzcon får man även som virtual ticket köpare en cloak och en banner att använda i World of warcraft. Ta en titt på videon här nedan för att se hur de ser ut.

 

Ska du se Blizzcon?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here