Nu har den slutliga informationen om Tides of Vengeance, Battle for Azeroths första stora patch, kommit ut. Som rubriken lyder kommer de första testspelarna få tillgång till den under den här veckan och vi andra torde se den inom två månader. Det är en hel del nytt som kommer med patch 8.1, så en sammanställd lista följer här.

Förspelet till Tides of Vengeance börjar den här veckan 1
Källa
War campaign

Tides of Vengeance nya stridskampanjer fortsätter sin storyline där vi blev i BfA, med the strike on Zuldazar/Boralus. Nyheterna är att fiendefaktionen kommer påverkas mer än det gjorde i början.

Incursions

Precis som i Legion kommer det nu komma organiserade attacker mot fiendefaktionen men istället för NPC.s så är det spelarna själva som står för anfallen. Under några timmar kommer ett område öppnas upp för attack och försvar. Nyheten här är att man kan sluta upp med en karaktär som man levlar med, så länge man låst upp introt på minst en karaktär innan.

New World Quests

De dagliga uppdragen man kan utföra i Zuldazar och Kul Tiras kommer nu uppdateras för med nya order.

Förspelet till Tides of Vengeance börjar den här veckan 2
Källa
Storylines expanded

I introt för Battle for Azeroth var det mycket fokus på Jaina Proudmoore och princess Talanji. Nu kommer det ligga mer fokus på sidokaraktärers berättelser. Vi får bland annat följa Saurfang och hans fortsatta historia efter att han inte höll med Sylvanas. Det jag själv är exalterad över är att Tyrande och Malfurion kommer komma med och vi kommer få utforska deras tankar. Vi får även en djupare inblick i Vol´jin och varför Sylvanas valdes som Horde ledare.

New Scenarios

Nya scenarion kommer komma och berättelserna och karaktärerna vi fått lära känna kommer ta sig vidare. Bland annat har Bwonsambi haft en stor roll de senaste veckorna och hans berättelser kommer antagligen utveckla sig rejält. Den stora nyheten här är att det kommer komma en Battle pet Dungeon. 😀 I Gnomeregan av alla ställen. Kommer bli riktigt intressant!

New Heritage Armor

Feedbacken på heritage armor för de allierade racerna har varit positiv och många har kommit med önskemål om att de andra raserna också ska få dem. Blizzard har nu svarat jakande på de önskemålen och ger två raser, dvärger och blood-elves, nya armorset då Tides of Vengeance kommer ut.

Förspelet till Tides of Vengeance börjar den här veckan 3
Källa
New Warfront: The Battle for Darkshore

På den nya krigsfronten kommer berättelsen i huvudsak handla om Night elves gentemot Forsaken. Dock är det inte bara vi som ska strida utan de andra raserna bjuds även in och precis som i Arathi så kommer det finnas sällsynta vidunder och andra quests för den som kontrollerar stället.

Även ny utrustning och nya vapen kommer introduceras och tack vare ovannämnda warfront kommer de ha night elves / forsaken tema på utseendet.

Förspelet till Tides of Vengeance börjar den här veckan 4
Källa
New Island Expeditions

Två nya öar kommer komma då nästa stora patch lanseras, Jorundall och Havenswood. Nyheterna här är att man ska kunna få tillgång till azerit på ett annat sätt för att kunna bygga upp sitt halsbands styrka.

New raids

Två nya raids kommer komma, Siege of Zuldazar och Crusible of Storms. För första gången i Wows historia kommer Horde och Alliance ha helt olika erfarenheter inne i raidinstancen. Alliancen kommer starta sin raid nere i Dazalors hamn där de sedan kommer ta sig upp i pyramiden och strida mot självaste Rastakan. Horde kommer börja sin raid i Zuldazars norra djunglar där de strider mot allierade NPC.n och ta sig ner till hamnen för att strida mot självaste Jaina Proudmoore. Den här raiden kommer ha 9  bossar totalt.

Kort efter att patch 8.1 lanserats kommer den tredje raid instancen komma in i bilden. Den här raiden är placerad under Shrine of the Storms och kommer bara ha två bossar.

Förspelet till Tides of Vengeance börjar den här veckan 5
Källa

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here