Då du dingat 120 är nästa steg att höja nivån på utrustningen din karaktär har för att kunna fortsätta till svårare innehåll. Det första steget i den processen är heroic dungeons, som är snäppet svårare versioner av de dungeons man kunde göra under resan till 120.

Geara upp efter 120 1
Källa

För att kunna köa till heroic behövs en utrustningsnivå (itemlevel) på 305. Har du haft tur kanske du redan har nått det när du blir 120, annars är du kanske bara några ifrån. Hur snabbt man kommer upp i högre itemlevel beror främst på om man fått upgraderad utrustning från normala dungeons eller sällsynta fiender.

Geara upp efter 120 2
Källa

Om du inte har kommit hela vägen till 305 så finns det några alternativ att välja mellan.

Att fortsätta köa för normala dungeons och hoppas på att få det man behöver är ett sätt. Det andra alternativet, world quests, är kanske att föredra eftersom det ändå är lönar sig att låsa upp dem så snabbt som möjligt. Personligen gör jag båda och det funkar hur bra som helst. Som dps kan kötiden vara ganska lång och man hinner med ett och annat medan man väntar.

Råkar det vara en specifik del i utrustningen som drar ner medeltalet så är auktionhuset också ett alternativ. Eftersom det bara äe två veckor sedan BfA släpptes är priserna där väldigt höga men kan alltid vara värt att ta sig en titt.

Geara upp efter 120 3
Källa

När man väl har kommit igång med heroic dungeons är nästa mål den svåraste variationen av dungeons, det vill säga mythic. Man kan inte köa för mythic som vanligt, utan bygger upp gruppen manuellt. Därför är nivån på utrustningen och främst beror på vad gruppen anser lämpligt. Det vanligaste, just nu, verkar vara att ha ett minimum på 325 lite beroende på hur erfaren man är.

Nästa mål är raids. Den här veckan är de ännu stänga men planen är att vanliga och heroic raids öppnar den 5.9.2018. Därför har man fortfarande tid att höja nivån på sin utrustning och utforska Zandalar och Kul´Tiras. En bra måttstock inför nästa vecka är att om man är redo för mythic dungeons så borde det inte vara några större problem med att börja raida.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here