Square Enix har nyligen släppt en ny trailer för det kommande spelet The Quiet Man, ett berättelsedrivet spel med en döv protagonist och en spelgrafik som beskrivs som sömlöst övergående mellan live-action och realistisk CGI-gameplay

Det har tidigare varit, ironiskt nog, en stor tystnad om The Quiet Man. Information om spelet har varit i skymundan sedan annonseringen under E3 och uppvisningen av spelet på PAX West 2018. Med den nya trailern visar Square Enix ännu mer detalj om hur blandningen av live-action och realistisk CGI-gameplay kommer att se ut och hur spelaren kommer uppleva protagonisten Danes ljudlösa värld genom hans ögon.

Trailern börjar med en live-action filmsekvens, där vi får se Dane går in på en salong för att se en pianist uppträda. Pianisten och Dane antyds ha haft en tidigare historia med varandra. Det lugna, vackra pianouppträdandet avbryts plötsligt av ett gäng ligister som leds av en mystisk person i pestläkarmask. Pianisten blir kidnappad av detta gäng och Dane ger sig ut för att rädda henne.

Trailern övergår sedan till CGI, där vi får se en glimt av hur gameplayet i The Quiet Man kommer att se ut. Det finns ett stridssystem som fokuserar främst på närstrid. Dane kommer att kunna göra både kraftfulla bakåtsparkar och slå till ordentligt med knytnävarna. Utöver närstriden visar trailern den berättelsedrivna aspekten, som fokuserar på drama-liknande interaktioner med dem andra karaktärerna som kommer att dyka upp i spelet.

I slutet av trailern avslöjar Square Enix utgivningsdatumet för The Quiet Man, vilket är den 1:a November 2018. Detta innebär att spelet kommer att släppas nu om bara ca en månad efter att trailern har släpptThe Quiet Man kommer vara endast digitalt och tillgänglig på både PS4 och PC.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here