Säsong 2 av Mythic Dungeon Invitational är här. Det är dags att sätta ihop ett lag på fem personer och tävla om vem som är bäst i världen. Först ut är rundan upp-till-bevis där ditt lag bevisar att ni håller måttet för den stora finalen.

Den 27 februari 2018 startar första rundan där 5-manna lag runt om i världen gör sitt yttersta för att bevisa att de är bäst i världen på spelet World of Warcraft. Utslagstävlingen är uppdelad på två veckor så den andra rundan startar den 6 mars 2018 och sträcker sig en vecka framåt.

Under de här två veckorna ska lagen göra sitt allra bästa för att nå så höga resultat som möjligt. Målet är att komma igenom fem level 23 Mythic Keystone dungeons.

Viktigt att komma ihåg under de här veckorna är att lagen hela tiden måste bestå av samma personer. Då båda rundorna är klara behöver ert lag se ut en lagkapten som registrerar era resultat och era bästa tider. De åtta bästa lagen från Amerika, Europa, Kina och Stilla Asien kommer få en inbjudan till nästa tävlingsmoment: the Time Trials.

Är du intresserad av att utmana dig själv och dina vänner kan du klicka dig vidare på den här länken för att läsa mer om tävlingen (länken tar dig till mmo-champion.com).

World of Warcraft - Mythic Dungeon Invitational 1

År 2017, då Mythic Dungeon Invitational presenterades för första gången, fanns det 100 000 dollar i vinstpotten. När jag skriver det här har Blizzard inte gått ut med vinstsumman men det torde inte vara sämre än förra året i varje fall.

Vad är då mythic dungeons? I mythic dungeons ska 5-manna lag ta sig igenom varje uppdrag på tid. Mythic dungeons är uppdelade i nivåer och för att komma till följande behövs nycklar, som du får då du utfört din nivå. Nivåer blir naturligtvis svårare och svårare men ger också bättre utdelning desto högre upp du kommer.

Mythic dungeons är ett bra sätt att verkligen uppgradera sin utrustning men många är också ute efter att bara få tag på nycklarna som låser upp nästa nivå för att kunna bevisa att de tillhör eliten.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here