När Blizzards senaste expansion Battle for Azeroth släpptes förra året var det med Sylvanas i spetsen. Efter det har spelarna fått följa henne i något som liknar post-traumatisk-stress-gone-really-bad och nu är Horde mer splittrat än någonsin.

De flesta är överens om att Sylvanas metoder är allt annat än humana men personligen känner jag ett sting i hjärtat över hur saker och ting utvecklat sig. Som trogen Forsaken spelare har Sylvanas alltid varit min Banshee-queen och att nu se henne göra val som strider emot mina principer gör ont. Ska bli intressant att se hur hennes berättelse utvecklar sig.

Blizzard hämtar Thrall tillbaka 1
Källa

En annan karaktär som jag hållit varmt om hjärtat är Thrall. Den före detta Warchiefen och ledaren över Horde har de senaste åren levt ett liv i excil. Men nu är han tillbaka. I den senaste cinematic trailern av Blizzard kan vi se händelsen som leder till Thralls beslut om att återvända.

Förutom att Thrall kommer tillbaka är det mycket annat som händer i Azeroth. Patch 8.2 Rise of Azshara känns mer som en mini expansion än en uppdatering. Jag längtar efter att dyka in i Azeroth.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here