Streamingjättarna tävlar konstant med varandra för att locka till sig tittare, och om några få dagar får de stora företagen som Netflix och HBO ännu en stor konkurrent i Disneys streamingtjänst Disney +.

Sen 2018 har Disney haft planer på att lansera sin egen streamingtjänst, som skulle fyllas med filmer och serier som ägs under Disney namnet. Dagen är nu nära för de länder som har turen att få tillgång till tjänsten redan första dagen.

I USA så kommer tjänsten finnas tillgänglig från och med den 12 November, denna tisdag, samt i Kanada och Nederländerna. Den 19 November finns den tillgänglig i Australien och Nya Zeeland. För oss som bor i Europa kommer vi få vänta lite längre. Det finns än så länge inget datum för när Sverige kommer få tillgång, andra länder i Europa däremot som Frankrike, Italien och UK kommer få tillgång den 31 Mars. Antingen får Sverige tillgång då också eller vid ett tidigare eller senare datum.

Så den som hade planerat sitt vintermys kring ett rejält disneymaraton får antingen göra de på det gamla hederliga sättet eller vänta ett par månader till.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here