Världsfenomenet World of Warcraft lanserar nu sin åttonde expansion, Shadowlands. För att fira bjuder HyperX, i samarbete med Blizzard, in till en livestream.

Sen pandemins start har spelare flockats till Warcraft, onlinespel överlag har visat sig betydligt mer populära. Det kan bero på att det är den närmsta kontakt många kan få i nuläget, under nuvarande restriktioner runt om i världen.

Blizzard släppte den cinematiska trailern till WoW expansionen, Shadowlands, redan i november förra året. Planen var att släppa expansionen redan i oktober, men blev ändrat till 23 november. Dagen i ära är dessutom det originella World Of Warcraft  födelsedag, hela 16 år. Men tre dagar innan, 20 november, kan spelare samlas och kolla på HyperX livestream event. Livestreamen kommer gå på HyperX Twitchkanal och beskrivs som ”Ett exklusivt event ”

Förutom en exklusiv förhandstitt så lovas timmar av underhållning, samt chansen att vinna fantastiska priser från HyperX. Då märket är fokuserat på just gaming så finns troligen chansen att vinna hörlurar, tangentbord och mera.

Streamen startar 20 november klockan 19.00 (CET) För er som kanske glömt, eller inte sett, så är videon nedanför det som är hela basen för den nya expansionen.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here