Alla har vi väntat på att vårat egna Hogwarts brev ska trilla ner i brevlådan, att få göra vår egna resa genom den magiska världen. Vi vill ju alla kunna få saker att sväva samt försvinna, ha ett äventyr i Den Förbjudna Skogen och veta vilken vår patronus är. Nu har det börjat cirkulera rykten om att våra drömmar är närmare än vi tror.

På den populära sajten Reddit dök det under dagen upp en video på vad som verkar vara läckt material från ett RPG Harry Potter spel. Reddit användaren VapeThisBro är den som lagt upp videon samt skrivit, vad som verkar vara handlingen för spelet.

Kort och gott utspelar sig spelet under 1800-talet och är ett actionrollspel i en öppen värld i tredjepersonsperspektiv. Din karaktär har blivit antagen till Hogwarts som femteårs elev och uppvisar en talang för magi med den unika förmågan att kunna söka och identifiera resterna av en mäktig, gammal kraft. Vid ankomsten börjar otroliga händelser att uppstå i Förbjudna skogarna och oro börjar byggas in i slottets väggar. Tillsammans med professor Elezar Fig, startar du på en resa genom både bekanta och aldrig tidigare sedda platser för att avslöja sanningen bakom dessa mystiska händelser.

Under resans gång kommer man kunna brygga trolldrycker, träffa på fantastiska djur och lära sig olika trollformler. Du kommer få slåss mot mörka trollkarlar, svartalver och andra övernaturliga fiender för att ta reda på sanningen om ditt öde – Trollkarls världens öde vilar i dina händer.

Enligt videon och beskrivningen ska man kunna skapa sin egen karaktär, välja sitt elevhem och kunna få välja mellan åtta olika trollkarlstyper. Samt ska det finnas ett system där man får välja sin egna väg, om man vill vara god eller ond, och att handlingen kommer vara en separat upplevelse från böckerna eller filmerna. Om något av detta stämmer är oklart än så länge. Enligt användaren själv så var hen med på att få en liten sneak peak på spelet och filmade det, för att sedan lägga ut så att vi alla kan se det.

Tyvärr har den videon blivit nertagnen utav Warner Bros pga copyright, men tack vare Twitter användaren Ryan Brown(@Toadsanime) så finns det ett kort klipp som fortfarande cirkulerar.

Vi ska kanske inte ta fram trollstavarna riktigt än, men väntar med spänning på att se om rykterna stämmer eller inte.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here