För alla som vill påbörja lite lätt träning men inte vet vart de ska börja, Nintendo håller dig om ryggen med ett hopprepsspel!

COVID-19 håller alla hemma just nu och en del börjar känna sig rastlösa över att bara gå omkring (Som jag själv) men för alla som vill ha åtminstone något att göra, samt få upp pulsen lite, så finns Jump Rope Challenge! Helt gratis på Nintendo Switch!

Skapat av ett litet team inom speljätten Nintendo, som har utvecklat spelet hemma under karantänen, så är syftet med spelet att hoppa hopprep. Målet är att hoppa 100 hopp om dagen, men går att ändra, och kräver dessutom inte mer än ett Nintendo Switch. En håller kontrollerna precis som handtagen på ett hopprep och svänger de när en hoppar, precis som när en hoppar hopprep.

En till fördel med spelet är att en faktiskt inte behöver hoppa, istället kan en böja på benen för samma träning vilket också innebär att personer som har svårigheter för att hoppa kan böja på benen. Finns också en två-spelare funktion där var spelare håller i varsin kontroll och hoppar tillsammans, så passa på att dra in en rumskompis eller en familjemedlem i träningen.

Spelet finns tillgängligt på Nintendo Switch eShop fram tills slutet av september, så passa på att hoppa tillsammans med en kanin!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here