Guardians of the Galaxy-filmerna är inte bara uppskattade för sin action, humor och älskvärda, om något komplexa, karaktärer utan också för valet av musik. Regissören James Gunn har själv en hand i valet, och har berättat vilken låt han absolut INTE kommer ha med i den kommande uppföljaren.

Filmerna har från början till slut varit packade med musiken som dominerade 70-talet, men ändå tycker fansen att det saknas låtar. Men det finns ännu hopp då Guardians of the Galaxy Vol.3 kommer vara minst lika musikpackad som sina föregångare, men vilka låtar det blir är ännu oklart.

Regissören James Gunn har tagit till Twitter för att prata med fansen och svara på frågor om just musiken i filmerna. Han påpekar att han haft flera låtar han skulle velat hitta utrymme för men inte kunnat, flera hundra till och med. Bland dem finns Alice Cooper, Queen, T.Rex och Stevie Wonder låtar som inte kunde hitta en perfekt plats bland filmerna.

Det är användaren @FadiAntwan som dragit fram vilken låt det är Gunn inte vill använda, efter att ha skrivit att ” Dancing in the Moonlight ” måste vara med i Vol.3 eller så skulle hen starta ett upplopp så svarade Gunn varför han inte skulle ha med den.

” Jag uppmanas att inkludera den här låten betydligt mer än någon annan. Och denna förutsägbarhet är just därför jag aldrig skulle använda den. Generellt sett skulle jag hellre vilja ge folk den sak dem inte vet att dem vill snarare än bara den sak dem vet att dem vill ha. ” 

Låten som James Gunn inte vill ha med i GOTG3 1

Användaren @MastahStrobah uttryckte att Gunn måste använda en låt utav The Style Council i nästa film, vilket han i sin tur svarade med att om han använde alla låtar som han måste ha med så skulle hans soundtracks vara 30,000 timmar långa. Vilket vore spännande i sig, men oerhört opraktiskt för filmerna.

Låten som James Gunn inte vill ha med i GOTG3 2 Låten som James Gunn inte vill ha med i GOTG3 3

Guardians of the Galaxy Vol.3 kommer inte vara en del av MCUs fas 4, som kommer pågå under 2021, då Gunn har fokus på att göra klart Suicide Squad rebooten som ska ha premiär 6 Augusti 2021.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here