För de som missat så startades veckan med strålande nyheter för alla Lucasfilm fans, men goda nyheter har rullat in sen dess. Indiana Jones gör comeback i spelvärlden!

Indiana Jones serien har varit en av stämplarna för Lucasfilm sen 1981, då Jakten på den försvunna skatten först kom på bio, tillsammans med Star Wars serien. Genom åren har båda serierna fått en del spel, och nu kan fler läggas till listan.

Tidigare i veckan kom nyheten om att alla Lucafilm spel skulle samlas under Lucasfilm Games, vilket just då verkar täcka allt som har Star Wars stämpeln men är mycket möjligt att andra Lucasfilm stämplar kommer med (Som utvecklats under Lucasarts exempelvis)

Därefter kom nyheterna att ett nytt Star Wars spel är i rullning via Lucasfilm Games nya Twitterkonto, ett helt nytt, handlings-drivande, open-world äventyr i en galax långt långt borta.

Men redan innan det hade spelutvecklaren Bethesda, som gjort Fallout och Elder Scrolls serierna, kommit med teasern på ett kommande Indiana Jones spel med Todd Howard(som lett utvecklingen av redan nämnda serier) som exekutiv producent.

I teasern ser man böcker, kartor, flygbiljetter och den ikoniska hatten samt lika ikoniska piskan. Detta blir också det nyaste Indiana Jones spelet, det senaste var Lego spelet med alla fyra filmer som kom 2009.

Så framtiden ser väldigt ljus ut för alla som gillar Lucasfilm, sen om det blir en framgång eller inte får tiden avgöra.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here