Nya monster, ny utrustning, nya items och mycket mer! Nästa stora gratisuppdatering till Monster Hunter World: Iceborne kommer redan nästa vecka.

I helgen livestreamades developer diary nummer fem för Monster Hunter World: Iceborne där producent Ryozo Tsujimoto, executive director och art director Kaname Fujioka och regissör Daisuke Ichihara berättade om alla spännande nya saker som kommer till spelet i den tredje stora gratisuppdateringen.

Först ut, två nya monster läggs till; Raging Brachydios och Furious Rajang. Två monster som verkligen inte är att leka med och är en passande utmaning för våghalsiga jägare.
Båda två kommer såklart också med nya armour sets.

Ett helt gäng systemuppdateringar kommer också. En augmentation som tillåter spelare att skräddarsy utseendet på sina vapen, ungefär som layered armour fungerar fast för vapen. I denna uppdateringen blir det bara möjligt att göra detta för vissa vapen men senare i april ska det bli möjligt för alla vapen.
Hunter Helper Rewards blir nu tillgängliga i master rank quests, så nu kan spelare få Silver och Golden Eggs som belöning om de hjälper spelare i quests som har lägre master rank än du själv. Det är klart att hjälpsamma jägare ska bli väl belönade!

Ny decor, musik och teman till spelarens rum kommer i form av betald DLC. Även ett par nya (ursöta) pendants att hänga på spelarens vapen och nya sticker sets blir tillgängliga som DLC.
Lite nya frisyrer får vi också, som dessutom är gratis! Frisyrer som är baserade på NPCs såsom Serious Handler, Third Fleet Master och Commander med flera.

Härnäst fick vi en liten sneak peek på nästa seasonal event som kommer i april, Full Bloom Fest! Under detta event förvandlas Gathering Hub till en drömlik rosträdgård, och som med tidigare event kommer även denna gången speciella event quests som låter oss crafta unik armour, både till jägaren själv och sin Palico.

Livestreamen avslutades med lite smakprov på nästa uppdatering som kommer redan i april, med bland annat en 4 player quest med uppdrag att jaga Kulve Taroth och ett nytt monster i form av Alatreon, en Elder Dragon som först dök upp i Monster Hunter 3.

Vill ni se hela livestreamen själva går det att göra på YouTube, och vill ni se en detaljerad lista på allt nytt som kommer med uppdateringen kan ni göra det på Monster Hunter Worlds hemsida.

Denna uppdatering släpps redan idag efter midnatt, så tekniskt sätt imorgon, måndag 23 mars.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here