Enligt Hollywood Reporter så är drömmen om Mortal Kombat filmen snart verklighet, då flera skådespelare slängs in i matchen. New Line’s film, baserad på det populära fightingspelet, blir tredje gången som spelet får sig en filmversion.

Regissören, producenten och manusförfattaren James Wan står som producent tillsammans med producenten Todd Garner. Wan har främst gjort ett namn för sig inom skräckfilm, med Saw-filmerna och The Conjuring, vilket kan vara det bästa som kan hända den här rebooten. I och med att en av präglarna för Mortal Kombat är våld så känns det tryggt att någon som varit inblandad i en filmserie tungt byggd på våld är involverad. Simon McQuoid kommer göra sin regissördebut med denna film.

Sedan tidigare är skådespelaren och kampsportaren Joe Taslim ( Fast & Furious 6, Star Trek Beyond) knuten till projektet som karaktären Sub-Zero. Han får nu sällskap av Mehcad Brooks, (Desperate Housewives, True Blood, Supergirl) Tadanobu Asano, (Thor-trilogin, 47 Ronin) Ludi Lin (Power Rangers, Aquaman) och australienska nykomlingen Sisi Stringer. Brooks står att spela Jackson ’Jax’ Briggs, Lin som Liu Kang, Asano är planerad att spela Raiden och Stringer kommer göra filmdebut som Mileena.

Det blir fler karaktärer men väntar ännu med spänning för att se vilka som kommer spela Kitana, Johnny Cage och den största skurken spelserien har Shao Kang. Det kommer bli en spännande tid av längtan och förhoppningar.

Handlingen för filmen är ännu okänd, men siktet är satt på en premiär den 5 mars 2021.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here