Spelvärlden gungas av COVID-19, även känd som corona, och flera företag försöker underlätta för världen lite grann. Från att se till att deras programmerare kan jobba hemifrån till att erbjuda spelare reor, gratis spel samt andra fördelar. 

Niantic är ett av dessa företag, utvecklaren bakom Pokémon GO har nu påbörjat arbetet för att underlätta för sina spelare världen över. Då spelet uppmuntrar spelare att röra sig utomhus för att fånga pokémon, så är karantänen som råder just nu inte riktigt det bästa för spelet.

Enligt företagets blogginlägg på deras Pokémon GO hemsida så fortsätter de att förbättra och anpassa appen så att spelarna ska kunna ta del av den, även från soffan. Till att börja med har de ställt in alla planerade raids, och har än så länge inte gett några andra datum för när de kommer ske igen för att se till att folk håller sig hemma.

Enligt företaget ska nya uppdateringar som underlättar för spelarna komma, men när är inte helt bestämt, men att de kämpar för att se till att spelare kan ta del av raids och annat genom att hålla sig säkra hemma. Än så länge har de lyckats få in att den första pokémon du fångar för dagen ger 3x så mycket Stardust och XP, du kan öppna 30 gifts om dagen samt bära med dig 20 gifts samt är det större chanser för att de innehåller pokébollar. Det finns dessutom bundles som nu kostar 1 Pokécoin, som ändras varje vecka.

Så håll er hemma även om pokémon lockar och solen skiner.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here