Speed runs, Three Heart Challenge, Nuzlocke Challenge och många fler utmaningar som dykt upp genom åren, känner de flesta till. Men nyligen gav sig YouTubern och streamern Noel Miller på en annorlunda utmaning, han kastade sig in i Call of Duty: Warzone, beväpnad med en spelratt som kontroll.

En ratt är ju ämnat för bilspel och liknande för mer inlevelse, men det är ju förutsägbart. Varför inte prova på att köra lite Call of Duty med en ratt? Det är precis vad Noel Miller gjorde på sin Twitch-stream nyligen.

Miller upptäckte snabbt att styra sin karaktär gick an, men att kunna vända sig om och sikta med vapen gick inte alls. Han hittade till slut en bil och med sin spelratt var han perfekt för uppgiften, och gick snabbt in i ett rollspel som Uber-chaufför tillsammans med sina lagkamrater.

Hela laget hamnar till sist mitt bland fiender och plockas en efter en. Miller själv hamnar i Gulag, här möts spelare i en 1v1 match för att slåss om en respawn tillbaka i spelet. Miller hade ju inte de bästa förutsättningarna med sin ratt och knappt hinner matchen starta innan han blir träffad av en stun grenade från sin motståndare och blev fast i ett hörn. Men nog hade han världens tur, för motståndaren valsar ut rätt framför honom och han lyckas precis skjuta snabbt nog för att få ett kill.
Chockad över sin vinst, brister Miller ut i skratt och tårar när han sedan respawnar, till lika chockade och skrattande lagkamrater.

Jag kan inte låta bli att tänka på stackaren som Miller mötte i den matchen, om hen får syn på videon och ser att hen blev besegrad av en snubbe med ratt som varken kunde sikta eller vända sig om. Det blir nog bara till att avinstallera spelet efter det.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here