Image result for ubisoft e3

I år bjöd Ubisoft på en hel del härliga nyheter och ett par oväntade.
Ubisoft har bland annat gått ut med att det kommer en The Division film med stor stjärnan Jake Gyllenhaal, filmen kommer komma ut på Netflix. Men vi har inte fått något premiär datum än dock.


UBISOFT lanserar en egen PC prenumerations tjänst, UPLAY

Precis som de flesta andra på E3 annonserat så kommer det en prenumerations tjänst till PC från Ubisoft. Tjänsten kommer ge dig möjligheten att spela över 100 spel från Ubisoft. Tjänsten lanseras den 3 September och kommer kosta $14.99 vilket i svenska kronor blir cirka 140-150kr.


Roller Champions

Ubisoft kommer med ett nytt multiplayer spel i form av Roller Champions. Det är en tävlings inriktat spel i en futuristisk neon vibe. Spelet kommer vara gratis när det lanseras.


Gods & Monsters 

Spelskaparna bakom Assassin’s Creed Odyssey kommer nu ut med ett helt nytt spel. Ett spel som ser väldigt annorlunda jämfört med Assassin’s Creed. Spelet kommer utforska Greklands historia och dess mytologi. Spelet ser riktigt intressant ut och vi hoppas på mer info snart. Spelsläppet har datumet 25 Februari 2020.


Rainbow Six – Quarantine

Under presskonferensen fick vi även se en liten teaser trailer på det nya co-op läget som kommer till Rainbow Six. Man beskriver spelet som ett ”squad-based survival FPS”. Spelet är schemalagd för släpp nästa år och utvecklas av ett helt nytt team hos Ubisoft’s Montreal Studio.


Image result for ghost recon jon bernthal

Ghost Recon & Jon Bernthal 

Ghost Recon var ett av de spel vi redan visste var under utveckling och det var extra kul när Jon Bernthal (som spelar skurken i dramat) klev upp på scen med kanske världens duktigaste hund. Samtidigt fick vi se en mer utökad trailer med Jon’s karaktär i fokus.
Break Point släpps den 4 Oktober.


Watch Dogs Legion

Även om vi länge vetat att det kommer ett tredje Watch Dogs Spel har vi inte fören nu fått see något konkret. Spelet kommer utspela sig i framtida London. Den riktigt intressanta delen av spelet är att du kommer kunna ta över vilken karaktär som helst i spelet och på så sätt bygga upp ett team av hackers till ditt förfogande.
Watch Dogs släpps Mars 2020.


Story Creator läge till Assassin’s Creed Odyssey

Stor hiten Assassin’s Creed Odyssey kommer nu får ett story creator läge. Det kommer ge dig friheten att kunna designa dina egna uppdrag i spelet. Du gör det genom ett web baserat verktyg som sen på något magiskt sätt får in det i spelet.
Men det som är riktigt nice är att du kan testa redan nu, för spel läget finns nu som öppen beta helt gratis.


LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here