Något jag verkligen älskar är alla dessa gamingrum man ser bilder på med riktigt snygg belysning av olika färger. Det är något jag själv velat ha men aldrig fått till ordentligt.
För ett par år sen skrev jag en recension om lampor och en ljusremsa som jag fick testa och de kändes helt okej att ha dem men problemet jag kände då var att man va tvungen att koppla en dosa till sitt wifi vilket gjorde att jag kopplade ur allt och slutade använda dem för att det tog för mycket plats.

 

Recension: LIFX - Riktig snygg belysning 1Vi får pressutskick från företag och recensionsförfrågningar om spel och prylar och när jag satt och gick igenom min mail kom jag till ett mail om LIFX belysning. Jag tänkte “varför inte, jag kan väl testa ett par andra” och när jag bläddrade igenom recensionsexemplaren såg jag Beam som fångade min uppmärksamhet direkt. 6st avlånga block i ett startkit som man kan fästa på väggar.
Till det fick jag en 2 meter lång ljusremsa som påminde om de jag provade förut, men dessa från LIFX var mycket mjukare och lättare att sätta fast.

Recension: LIFX - Riktig snygg belysning 2
Jag började tänka på placering och kom på att jag kanske ska fixa till min gaminghörna ordentligt. Ljusremsan satte jag fast under tvn och på tv bänken så att den lyser upp väggen bakom TVn med härliga färger.
Det var inte alls några problem att sätta fast dem, tog mig någon minut.
Däremot blev jag lite frustrerad när jag skulle sätta ihop Beamkitet då de sitter fast med klisterremsa och magnet. Även sladden till Beam är magnetisk och därför måste man få till det på rätt sätt, vilket jag förstod i efterhand.
Efter att ha satt upp detta på väggen insåg jag att kontakten inte kunde sättas fast på rätt sida och fick plocka ner allt. Jag hade en ide om att designen skulle vara som ett uppochnervänt T, men det fick bli som ett liggande L ovanför mina datorskärmar.
När jag väl hade fått till det blev jag mer en nöjd. Färgerna ger en otrolig lyft i rummet. Och nu känns min gaminghörna perfekt.

Recension: LIFX - Riktig snygg belysning 3

 

Recension: LIFX - Riktig snygg belysning 4Appen till LIFX är väldigt praktiskt och enkelt. Det man behöver göra är att hitta lamporna via WIFI och synka dem för att sedan hitta dem i appen. Med andra ord, inga extra sladdar eller dosa behövs för att koppla dem till internet.
Appen har även olika val av färger, teman och stilar som är lätt att skifta mellan.
Väldigt praktiskt och enkel.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here