Rupert Wyatt hoppar av som regissör för Showtimes kommande Halo-serie, skriver IGN.

Tanken är att tv-serieadaptionen av den populära spelserien Halo ska komma till Showtime under 2019. Nu har projektet dock stött på patrull.

Seriens regissör Rupert Wyatt, som även agerat verkställande producent, har nämligen valt att hoppa av.

Regissören, som kanske är mest känd för sitt arbete med Rise of the Planet of the Apes, menar att skilsmässan är av vänskaplig karaktär. Enligt honom beror avhoppet nämligen endast på att seriens produktion tagit längre tid än han först tänkt sig.

– Det är med stor besvikelse som ändringar i produktionsschemat för Halo hindrar mig från att fortsätta som regissör för serien. Min tid med Halo har varit en kreativt rik och belönande upplevelse med ett fenomenalt team av människor. Jag ansluter mig till legionen av fans där ute, ivrig över att få se den färdiga serien och önskar alla inblandade all framgång, säger han i ett uttalande.

Gary Levine, Showtimes president of programing, berättar att produktionen av Halo-serien går starkt framåt med välutvecklade karaktärer och spännande manus – men att den av olika skäl dragit ut på tiden. Han beklagar att Rupert Wyatt lämnar projektet.

– Det är uppenbart att produktionskraven på denna serie är enorma, och vi har tvingats lägga till tid på schemat för att göra den på rätt sätt. Tråkigt nog skapar fördröjningen en konflikt för Rupert, som vi varmt tackar för allt han bidragit med till projektet, säger han.

Det är i skrivandets stund inte bestämt vem som ska ersätta Rupert Wyatt som regissör.


MER LÄSNING:

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here