Vi har räknat ner, vi har längtat och väntat. Äntligen är dagen här då Battle for Azeroth släpps. Vid midnatt inatt (svensk tid) släpps BfA internationellt. Alla kommer få tillgång till spelet samtidigt oberoende vilken tidszon man befinner sig i. Tänker du vaka för att få uppleva de första minuterna?

Nedan har jag lagt 3 trailers från  BfA och ser du dem i ordningsföljd får du en överblick kring huvudberättelsen.

I den nyaste trailern får vi en inblick i Sylvanas minne där hon delar med sig orsaken till hur hon blev Queen of the Forsaken. Hon minns även ögonblicket då hon valde att ta kriget ett steg längre och brände ner Teldrassil.

I kortfilmen Old soldier, som även tjänar som förspel till trailern, möter vi Saurfang, som är en av de äldsta spelkaraktärerna i WoW. Han är en krigsveteran och var med redan i Vanilla. Vi får en inblick i hans önskan om att äntligen få ett värdigt slut.

I den sista trailern för den här artikeln får vi en direkt fortsättning på Old soldier. Det här är den äldsta trailern och även den som introducerade Battle for Azeroth 2017. Den är gjord för att hjärtat ska klappa lite extra för Horde/Alliance.

 

Har du aldrig spelat WoW förut men tycker det ser intressant ut kan du klicka in dig på worldofwarcraft.com där du kommer vidare till diverse nybörjarlänkar. De första 20 levlarna är gratis.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here