Ingen uppdatering har fått mig så sugen på att börja spela Destiny 2 som denna. Jag vet inte riktigt varför men efter att ha läst om den kom suget tillbaka!

Förra uppdateringen introducerades Nightfall Scoring och Challenge Cards för att förbättra spelupplevelsen för alla spelare men denna uppdateringen presenterar unika belöningar för att locka fler spelare till Nightfall Strikes. Dessa belöningar kan man få när man när man avslutar en Nightfall aktivitet oavsett svårighetsgrad. Man kan utöka sina chanser genom att använda Challenge Card för att sätta högre personligt bästa. Men det betyder inte att de är lätta att få tag i då dessa belöningar är menade att vara sällsynta!

Destiny 2: Veckans Update 1
https://www.bungie.net/en/Explore/Detail/Creation/243955963 – Cayde 6 insänd av biboljo till Bungie Creations

Crucible har fått mycket uppdateringar och ändringar på senaste tiden och under denna uppdatering kommer en till ändring. Från och med denna veckan kommer spelare som lämnar under spelläget Competitive ett straff. De kommer att införa ett system som kan utfärda tillfälliga restriktioner, detta är alltså som jag uppfattar det en queue ban på upp till 30 minuter. Lite som på League of Legends.

Oavsett anledning till varför man lämnar matchen så kan man få ett straff. Så innan ni hoppar in i en match, så till att internetuppkopplingen är bra och att ingenting kan störa matchen!

Destiny 2: Veckans Update 2
https://www.bungie.net/en/Community/Detail?itemId=243828654 – GHOSTIE insänd av Toxicblade227 till Bungie Creations

 

1.1.4 kommer att presentera några väl behövda uppdateringar/ändringar som många kanske har väntat på ett tag exempelvis:

  • Bungie kommer att införa någonting som kallas för ”repeat reduction” som kommer att förhindra spelare att spela samma strike eller crucible bana flera gånger efter varandra
  • ”Exotic repetition reduction” Det här är samma princip den föregående punkt men gäller exotic engrams, man ska alltså inte kunna få samma exotic belönings flera gånger efter varandra! Dock kan spelare fortfarande få likadana exotic belöningar från Milestones och andra källor

För mer spännande ändringar får ni besöka Bungie! 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here