Allt fler nyheter och diskussioner kring nya expansionen Battle for Azeroth kommer varje vecka och med all rätt. Men ännu är det ett tag till den 14 augusti och därför tänkte jag ta upp några angelägenheter som kan vara bra att göra nu, då det ännu finns tid att bara spela Legion.

Sista chansen att utföra dessa uppdrag 1
Källa

Med patch 8.0 kommer förberedelserna inför den nya expansionen. Visst material kommer inte vara relevant mer, annat kommer bli svårare att få tag på och vissa områden kommer linkas ihop med andra realmer. Historiskt sätt har expansionens förberedande patch släppts 4-6 veckor innan vilket skulle ge oss tid fram till början av juli. Det som inte ändras med patchen ändras sedan i BfA tillsammans med all ny content.

En av de achievements som inte kommer kunna spelas i BfA är Ahead of the Curve: Argus the Unmaker och Cutting Edge: Argus the Unmaker.  Även om den senare av de två kan bli för svår torde Ahead of the Curve vara genomförbart för alla. Är du inte med i en raiding guild är det bara att hålla utkik eller själv hojta till i chatten för att få hjälp.

I samband med att du dödar heroic: Argus kommer du  få Blood of the Unmaker  som öppnar en quest där slutpriset är en Kirin Tor kristall. Med hjälp av den kan du lära din karaktär kalla till sig Violet Spellwing, en vacker fågel i självlysande färger som inte längre kommer vara tillgänglig då BfA släpps.

Sista chansen att utföra dessa uppdrag 2
Källa

Följande område som verkar genomgå stora förändringar i BfA är första hjälpen achievements. Många av prestationerna i första hjälpen är enkla att utföra och torde därför inte ta allt för lång tid. Orsaken till varför det dock kan vara bra att ta tag i det nu är för att få Field Medic. För att klara av den prestationen ska du komma till undsättning för alla skadade resenärer i Broken Isles. Du kan läsa mer om utförandet här, tips är att läsa kommentarerna till inlägget.

Är du ute efter coola outfits är det nu sista chansen för utrustningen Elite Transmogs. Den effekten kan endast fås genom att förtjäna 2000 poäng i vilken som helst Rated PvP Bracket under säsong 5, 6 eller 7. Just nu är det säsong 7 på gång vilket gör att du även kan göra prestationen Demonic Elite, där du just ska samla ihop 2000 poäng under säsong 7.

Sista chansen att utföra dessa uppdrag 3
Källa

Som jag nämnde i början av artikeln är vissa områden och slås ihop med andra realmer när det kommer en ny expansion. Orsaken bakom det här är för att det inte ska bli allt för ödelagt. Så fördelen är att du fortfarande kan stöta på andra spelare och nackdelen är att du tävlar om resurserna med en hel realm till. Så om du inte redan har Reins of the Long-Forgotten Hippogryph rekommenderar jag att du skaffar den nu.

Sista chansen att utföra dessa uppdrag 4
Källa

Då vi är inne på mounts som kommer bli svårare att få tag på är det värt att nämna Fiendish Hellfire Core och Shackled Ur´zul. Dessa fås just nu, med 100% drop garanti ,från mythic Gul´dan och mythic Argus the Unmaker. Men då Battle for Azeroth släpps kommer drop chansen att reduceras till 1%.

Sista chansen att utföra dessa uppdrag 5
Fiendish Hellfire Core

Vet du något annat som lönar sig att utföra innan Battle for Azeroth släpps? Kommentera gärna.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here