Jag älskar giftermålet mellan Final Fantasy och Disney som är Kingdom Hearts. Sora, Kalle Anka och Långbens äventyr och slagsmål med personer med på tok för många dragkedjor har alltid legat mig varmt om hjärtat. Världens mest svårföljda spelserie återvänder lyckligtvis snart med sin första numrerade del sedan 2006 (helt galet) och vad ska man säga egentligen? Jag är mer uppspelt än vad jag antagligen borde vara. Det är som sagt över tio år sedan Kingdom Hearts 2 släpptes och efter vad som känns som femhundraelva sidospår kommer vi förhoppningsvis äntligen att få avsluta den nuvarande berättelsen i Kingdom Hearts 3 redan i år.

Under helgen visades två stycken nya trailers på D23 Expo, en mässa för D23: den officiella Disney fanklubben, i Japan. Dessa nya videoklipp visade oss en hel del nytt som vi inte tidigare sett från spelet. I den första fick vi se nya flashiga Keyblade-transformationer, en råsnygg summon av Ariel från Den lilla sjöjungfrun och Rapunzel från Tangled som en ny partymedlem. Men det tveklöst största är introduktionen av den nya världen från Monster’s Inc som du kommer att kunna resa till i spelet. My mind is blown.

Det andra videoklippet från mässan visade lite mer montage från Kingdom Hearts 3 och gav oss vår första chans att lyssna på spelets nya huvudtema ”Don’t Think Twice” av Utada Hikaru. Det är verkligen fantastiskt att höra henne göra en ny låt för serien efter så många år av upprepningar av de två första spelens teman. Videon avslutas även med lite spännande monolog för oss som hänger med och faktiskt fattar vad tusan som händer i serien.

Berättelsen är helt logisk. Fight me.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here